Wij zijn maandag om 8.00 uur weer geopend

De beste zonnepanelen voor uw situatie

Zonnepanelen voor thuis en op de zaak

Wanneer we het nieuwe dak maken of het bestaande dak renoveren kunnen we aansluitend ook de zonnepanelen bij u plaatsen en aansluiten. We doen dit met onze partner Jacobs Energy Care. Het plaatsen van zonnepanelen op bestaande daken die niet door ons zijn gemaakt doen we niet.

Meer informatie over zonnepanelen

Zonnepanelen van Jacobs Energy Care

Ervaren specialist in zonnepanelen

Jacobs Energy Care heeft een ruime ervaring en grote deskundigheid op het gebied van het plaatsen en leveren van zonnepanelen. Wij hanteren een hoge kwaliteit maatstaf en zorgen voor een snelle service. Binnen een korte tijd kunt u al genieten van uw nieuwe energiebron.

Om er voor te zorgen dat u het optimale rendement uit uw zonnepanelen haalt, maken wij indien gewenst uw zonnepanelen regelmatig schoon.

Lening voor zonnepanelen

Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren, verstrekt de overheid duurzame leningen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, wanneer wij zonnepanelen leveren of plaatsen bekijken we graag samen met u of u in aanmerking komt voor een dergelijke regeling. De maatregelen die de overheid heeft getroffen maken het voor u een stuk aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen.

Roel Jacobs

Controle en onderhoud aan uw dak laten uitvoeren?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of offerte.

Bij Jacobs Daken Venhorst kunt u terecht voor nieuwbouw, renovatie, dakonderhoud en dakveiligheid. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat is terug te zien in de producten en diensten die wij aanbieden.

© 2024 Jacobs Daken Venhorst
Created by LR Internet