Wij zijn morgen om 8.00 uur weer geopend

Dakdekkers bedrijf W. Jacobs krijgt een nieuwe eigenaar!

Sinds afgelopen donderdag is het officieel. Dakdekkers bedrijf W. Jacobs krijgt een nieuwe eigenaar!

Afgelopen 30 jaar hebben we ontzettend hard gewerkt aan ons mooie bedrijf en hebben in deze periode een mooie klantenkring opgebouwd waar we trots op zijn. De toekomst van het bedrijf verliep helaas anders dan gepland door het overlijden van onze zoon Christ.
In de jaren erna hebben we gezocht naar bedrijfsopvolging en inmiddels gevonden in Roel Jacobs van Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum.
Roel Jacobs is al ruim 20 jaar actief in de dakenbranche en is 3e generatie eigenaar van het dakbedekkingsbedrijf uit Wanssum.
Na het eerste kennismakingsgesprek was er direct een klik en voldoende vertrouwen tussen ons en Roel.
Kort daarna was er een akkoord over de overname per 1 januari 2021.
Met de overname kunnen wij terugkijken op een mooie periode in ons leven, vol trots een prachtig bedrijf overdragen en vooruit kijken naar onze toekomst.
Wij willen dan ook alle klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf! Zonder ons personeel waren we natuurlijk nergens, bedankt jongens voor al jullie in zet al die jaren.
Willy blijft in 2021 nog betrokken bij het bedrijf voor een goede overdracht van de lopende en nieuwe projecten. De naam Dakdekkersbedrijf W. Jacobs zal Jacobs Daken Venhorst worden. Het bedrijf blijft aan de Kraaiendonk 4 in Venhorst gevestigd en Roel Jacobs blijft met het vertrouwde team doen wat ze altijd voor hun klanten gedaan hebben. Behalve een nieuw gezicht en een nieuwe naam verandert er niets!

Willy & Jo
Dakdekkersbedrijf W. Jacobs Venhorst
Terug naar overzicht
Dakdekkers bedrijf W. Jacobs krijgt een nieuwe eigenaar!
© 2024 Jacobs Daken Venhorst
Created by LR Internet