Wij zijn maandag om 8.00 uur weer geopend

Vacature Dakdekker Kunststof daken

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een (ervaren) dakdekker kunststof daken.

In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een ervaren dakdekker en een leerling dakdekker voor kunststof daken. Wij zijn een professionele partij voor daken en ons werk kenmerkt zich door kwaliteit en vakmanschap. Dus heb jij ervaring als dakdekker, of wil je het vak graag leren, ben je klantvriendelijk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de nieuwbouw en het renoveren van platte daken met ECB of FPO dakbedekking. Dit doe je zowel bij zakelijke als particuliere klanten. We zoeken een collega die van aanpakken houd én bereidt is om optimale service te verlenen aan onze klanten. Je houdt van afwisselend werk en je bent uiteraard in het bezit van een rijbewijs B (+E)

Wij bieden een professionele en uitdagende organisatie in een klein team binnen een grotere organisatie. natuurlijk bieden wij ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket. 

Is dit een functie die echt bij jouw past? Dan zien we graag jouw CV en motivatie tegemoet komen. Ook kun je contact opnemen met Roel Jacobs voor meer informatie over de vacature op 06-27017650 of per mail via roel@jacobsdak.nl 

Bekijk al onze vacatures

Terug naar overzicht
Vacature Dakdekker Kunststof daken
© 2024 Jacobs Daken Venhorst
Created by LR Internet